برگزاری اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی

اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم روز شنبه مورخ 25 آذرماه 1396 در محل این مرکز برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی

در ابتدای این جلسه که با حضور اعضاء شورای پژوهشی، رئیس، معاون پژوهشی و دبیر مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی پژوهشگاه تشکیل شد، دکتر بابک ارجمند رئیس مرکز، توضیحاتی در خصوص فلسفه تاسیس مرکز، برنامه راهبردی، اهداف و چشم انداز مرکز بیان کرد. در ادامه این جلسه، اعضا رئوس برنامه راهبردی استراتژیک این مرکز را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و بر لزوم گسترش همکاری های مختلف با مراکز داخلی و بین المللی تاکید شد. همچنین، اعضاء شورا از بخش های مختلف مرکز شامل اتاق های تمیز، آزمایشگاه مولکولی، فضاهای اداری و سالن های محل استقرار دانشجویان دیدن کردند. در پایان این نشست، احکام شورای پژوهشی توسط رئیس مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی به آنها اهدا شد.